Egyéb

Egyéb

Utolsó frissítés: 2021 november 30.

 

“MI HETÜNK”

2018 áprilisában rendeztük meg a MI HETÜNK programsorozatot, amelyen a 2017-es évben folyamatosan készülő, de addig nem publikált alkotásokat prezentáltuk. 2018. április 9-13. között megnyitottuk az egyetem tereiben az Anonim igazság és az Addikció című tárlatot, a költészet napján a Takáts Gyula Megyei Hatókörű Városi Könyvtárban nyílt versillusztrációs plakátkiállításunk, Honnan hova? címmel pedig az Agórában (Együd Árpád Kulturális Központ) mutatkoztunk be. A zárónapon az egyetemi aulában növényeket ültettünk, este pedig zenével-tánccal búcsúztattuk az eseménysorozatot.
A Kapos TV műsorában Varga Viktor, Kardos Eszter és Peck Arnold adott interjút a "MI hetünk" programsorozatról. (2018. április 11.)

Könyvgyűjtemény

2017-ben egy nagyobb könyvadomány érkezett az egyetemre, amelynek rendezésére, katalogizálására és működtetésére a MI Szakkollégium kapott megbízást. A könyvállomány folyamatosan gyarapodott az alapítás óta, 2020-ban az eddigi gyűjteményt egy jelentős művészeti könyvadománnyal sikerült növelni.

Hybridart Camp

2017 nyarán meghívást kaptunk egy nemzetközi képzőművészeti táborba, amelynek programja egy hulladékszobor megépítése volt. A szakkollégiumot és az egyetemet Varga Viktor képviselte a pécsi táborban. (2017. augusztus)